MARIA-INTENSIVE

Innerlijke Onrust en Stress  

Het hebben van een eigen bedrijf is onzeker en geeft veel zorgen. Die zorgen vertalen zich in hard werken en over je grenzen heen gaan. Het heeft lichamelijke klachten tot gevolg.
Je vraagt je af hoe je jouw (innerlijke) rust in deze hectische (buiten) wereld kan vinden.

Rust en Ruimte 


Naast zeggenschap over je leven verlang je naar rust en ruimte voor jezelf en zou je graag lekker in je vel komen te zitten. Angsten voor tekort wil je graag  transformeren naar vertrouwen. Je wil jouw krachtige unieke jij zijn.  Je verlangt naar de persoon die je werkelijk bent en wilt zijn om de wereld een stukje mooier te maken.

Uit je comfortzone in het ijsbad 

De (graduele) koudetraining van de Wim Hof methode gaat je erbij helpen jouw ware zelf te vinden. Je komt in contact met je binnenwereld en krijgt meer grip op jezelf. Je leert je staat bewust te beïnvloeden. De buitenwereld heeft minder vat op je.

Zacht en liefdevol voor jezelf  

De zachte en liefdevolle bewegingen gemaakt vanuit Trager Mentasics training brengen je bij je zachtheid en liefde voor jezelf. Werken op wilskracht zet je om naar werken vanuit je verlangen. Je gaat jezelf geven wat je verlangt, je wordt helderder in je geest en het wordt eenvoudiger je doel te bereiken.

 

Vrouwelijke Ondernemers


Dit programma is voor vrouwelijke ondernemers tussen 40 en 60 jaar. Je bent op zoek naar je ware en krachtige zelf. Je wilt graag ontspannen en in je flow zijn terwijl je werkt aan en in je bedrijf. Je wilt graag met veel energie de dingen doen waar je van houdt om de wereld een beetje mooier te maken. 

 

Praktische Zaken


De training bevat de volgende onderdelen: 
Wim Hof Methode training : leer de principes van de Wim Hof Methode om je angsten te overwinnen en gefocussed en gecentered te blijven in tijden van stress en ongemak – ter waarde van 600,-

Quantum Light Breath: Ervaar de kracht van ademhalen om je rust te herpakken je eigenwaarde te hervinden en een grote schoonmaak van lichaam en geest te ervaren – ter waarde van 400,-

Mentastics Training: Beïnvloed je onbewuste mind (je lijf) die met pijn en ongemak gekweld is met bewuste vragen als ‘hoe kan het zachter, hoe kan gemakkelijker’ , volgens de bewezen methode van Dr. Milton Trager om lichamelijke klachten op te lossen  – ter waarde van 400,-

Rebalancing: Eeuwenoude technieken waarmee we ons lijf en geest diepgaand helen middels zelfonderzoek en aanraking om diep ingesleten belemmerende patronen als waardeloosheid en jezelf onzichtbaar maken de baas worden – ter waarde van 400,-

Je ontvangt:
* 6 hele dagen training van 10.00-17.00u om de 2 weken
* mijn ondersteuning daar waar nodig via email of whatsapp

* Er is een besloten Facebook-groep waar je kan verbinden met andere deelnemers van het programma.

Data 2024 6 woensdagen (om de twee weken) van 10.00u-17.00u: 

25 september
9 en 23 oktober
6 en 20 november
4 december 

 

Totale Waarde


Met mijn bijna 35 jaar ervaring als lichaamsgericht coach (Rebalancing) en als Wim Hof Methode – instructeur sinds 2019, Trager Practitioner sinds 2023 begeleid ik jou naar de diepere delen in jezelf waar je jouw ware potentie vindt. Dit is van onschatbare waarde.

 

Normale prijs 

 

De prijs van deze Training is € 1800,- 

Wat deelnemers zeggen 

“Geweldige ervaring, eerst goede training in ademhaling techniek. Daarna koude training met voeten en handen. Het ijs bad was geweldig vooral na 90 sec na 3 min wil je er eigenlijk niet uit. Je krijgt er ontzettend veel energie van. “

Theo A.

Een fantastische dag gehad bij Maria. Veel geleerd, veel beleefd, veel aandacht gekregen.”

Marilene G

Veel geleerd van Maria in deze advanced workshop. Kundige en betrokken begeleiding. Geïnspireerd om hiermee door te gaan.”

Marianne

Aanbieding


Deze intensive heeft plek voor maximaal 10 deelnemers. Het programma duurt 3 maanden. Na 3 maanden is er de mogelijkheid om voor een gereduceerd tarief (47,-) per maand te blijven deelnemen. 
Je betaalt NU voor de training geen 1800,- maar slechts  600,-
Deze aanbieding is geldig tot vrijdag 5 juli 23.59u dus reageer snel, vol=vol


Reden van deze aanbieding


Mijn missie is om jou te ondersteunen in verbinding te komen met je eigenwaarde, zodat je krachtig, vrij en blij leeft in jouw volle potentie, zodat we samen bijdragen aan een liefdevolle, vreugdevolle en vredelievende  wereld.
Ik gun het ieder die dat wil aan dit programma te kunnen deelnemen. 

Bonus 


Meld je nu aan dan krijg je van mij 

* een gratis  1-op-1 sessie van 60 minuten, af te spreken binnen 3 maanden

* de Online Training  3 maanden gratis 

Meld je aan 

 
Meld je aan door op de groene knop te drukken en geef op het formulier aan of je inschrijft voor de dinsdagen of de woensdagen. Na jouw betaling laat ik je binnen 2 dagen weten of je een plek hebt in de intensive. (mocht dat niet zo zijn omdat het al vol is, of vanwege een andere reden, dan krijg je uiteraard je geld z.s.m. weer terug)