Trager Mentastics

Pijn, spanning of onrust    

Een pijnlijk lijf, overspannenheid of een onrustige geest kan je behoorlijk in de weg zitten om lekker jezelf te zijn. Hoe vind jij jouw (innerlijke) rust in deze hectische (buiten) wereld? 

Rust en Ruimte 


Je verlangt naar zeggenschap over je leven en rust en ruimte voor jezelf. Je wilt graag lekker in je vel komen te zitten. Angsten wil je transformeren in kracht. Je wenst jouw unieke jij te zijn.  Je bent op zoek naar de persoon die je werkelijk bent en wilt zijn.

 

Trager Mentasics op SKW te Gravingen


Deze training bied ik aan op Gravingen voor ieder die lekkerder in zijn vel wil komen te zitten, bewuster wil zijn van wat er speelt in jezelf en voor diegenen die weten dat er meer uit hun leven te halen valt.  Je bent op zoek naar je ware en krachtige zelf. Je wilt graag ontspannen en in je flow zijn. Je wilt graag met veel energie de dingen doen waar je van houdt om de wereld een beetje mooier te maken. 

Wat is Trager Mentastics

Een prettige en effectieve vorm van bewegingseducatie gericht op ontspanning en grotere beweeglijkheid. Je leert je dieper te ontspannen en vrijer te bewegen.

Op de Nederlandse site vind je meer Nederlandstalige info en op de internationale site  in het engels.  Je leest hier meer over  het gedachtegoed van Milton Trager.

Wat gaan we doen tijdens de training

Middels aandacht te schenken aan ons lijf en aan de manier hoe we bewegen worden we meer bewust hoe we staan lopen en zitten,  de meest basale houdingen en bewegingen die we doorgaans onbewust uitvoeren. Door je onbewuste de vraag te stellen hoe het licher, gemakkelijker, zachter kan, reageert je lijf en diepe onbewust ingesleten patronen kunnen veranderd worden. Het effect is dat je leven gemakkelijker, lichter en zachter wordt. Het begint met die ene eenvoudige beweging .. 

Praktische Zaken

Zodra bekend is wanneer de training plaatsvind komt dat hier te staan

SKW Gravingen is van 24 augustus – 1 september 2024

Je dient lid te zijn van Zon & Leven.

Meld je aan 

 
Meld je aan door ….(wordt later bekendgemaakt)