Over Maria

Over Maria

Ik ben lichaamsgericht coach en oprichter en eigenaar van Centrum De Gouden Piramide en Ruggesteun voor Ondernemers. Als Wim Hof Methode instructeur en Rebalancer/Trager Practitioner combineer ik al deze methodes in mijn eigen MARIA-methode. Ik ben een gescheiden moeder van twee jongvolwassen kinderen.

Psychologie | Rebalancing | Bio-energetica

Tijdens mijn psychologiestudie, die ik eind jaren tachtig afrondde, begon mijn interesse in de connectie van lichaam en geest. Ik volgde diverse cursussen op het gebied van bewustwording zoals massage, Rebirthing en Bio-energetica. Ik volgde de Rebalancing opleiding die ik met goed gevolg afsloot. Rebalancing was voor mij een mooie synthese van psychologie, massage en Rebirthing.

Wim Hof-methode | Trager

Als Rebalancer® vanaf 1990 en Wim Hof Methode®-instructeur vanaf 2019, help ik mensen met fysieke klachten om sterk, vrij en blij van lichaam en geest te worden. Vanuit mijn diepste wens dat iedereen een voluit leven kan leiden. Vanaf 2022 geef ik als Trager Practitioner verdieping en verfijning aan in mijn Rebalancing-benadering.

Boek schrijven

Met meer dan 30 jaar praktijkervaring besloot ik in 2022 dat de tijd rijp was om een boek te schrijven. Beperkende overtuigingen als ‘dat kan ik niet’ tackelde ik door het gewoon te doen. Schrijven is een proces. Het heeft helderheid gebracht, structuur in mijn denken en een online-programma opgeleverd. Een programma waarin ik inspirerende oefeningen en begeleiding aanreik door middel van video’s die dieper ingaan op wat er in dit boek behandeld wordt.

De video hiernaast is de presentatievideo voor Centrum de Gouden Piramide.